Κωνσταντίνος Μαλοφέεφ: ''Αν σταματήσουν οι Λειτουργίες θα τελειώσει ο κόσμος''

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Ο ιδιοκτήτης του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού ”Τσάργκραντ” (Βασιλεύουσα) , δισεκατομμυριούχος Κωνσταντίνος Μαλοφέεφ με το προσωνύμιο Ορθόδοξος ολιγάρχης, εξήγησε γιατί η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία αρνήθηκε να ακυρώσει εκκλησιαστικές υπηρεσίες εξαιτίας του κορωνοϊού.
”Αν έρθει η παύση των εκκλησιαστικών ακολουθιών, ο κόσμος θα τελειώσει! Ο κορωνοϊός δεν είναι κάτι τόσο τρομακτικό! Οι προσευχές βοήθησαν σε πιο δύσκολες καταστάσεις” – τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντίνος Μαλοφέεφ.
Να αναφερθεί ότι σήμερα, Τρίτη 17 Μαρτίου η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας αρνήθηκε να κλείσει τις Εκκλησίες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου.
Ταυτόχρονα η Εκκλησία της Ρωσίας με εντολή του Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλου, έλαβε ειδικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού που αρχικά θα ξεκινήσουν στην Μόσχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή Ε΄ Νηστειών στο Παρίσι (ΦΩΤΟ)

Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας ετελέσθη σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μελιτηνής … [...]

Οι έρημοι ναοί…

Πολλές οἱ προφητεῖες τρέχουν ἀπό παντοῦ φυλλάδες τίς προβάλλουν σύγχυση μές στό νοῦ Τά τελευταῖα χρόνια  οἱ σύγχρονοι μιλοῦν,  τά μέλλοντα νά γίνουν, αὐτά θά … [...]