Μητροπολίτης Ιλαρίωνας: ''Θα υπάρξει αύξηση των πιστών στους Ναούς μετά την πανδημία''

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας μιλώντας στο κανάλι “Ρωσία-24”, εξέφρασε την ελπίδα για αύξηση των πιστών στους Ναούς μετά την επιδημία του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία πιστεύει ότι η πανδημία του κορωνοϊου θα επηρεάσει θετικά το μέλλον της ενοριακής ζωής.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων, Μητροπολίτη Ιλαρίωνα, μετά την άρση των περιορισμών με τους προηγούμενους ενορίτες θα προστεθούν και νέοι.
“Η Εκκλησία σύντομα θα επιστρέψει στον προηγούμενο τρόπο ζωής της, και η ζωή των Εκκλησιών θα αποκατασταθεί. Ακόμη, οι άνθρωποι εκείνοι που έρχονται στην εκκλησία θα επιστρέψουν πίσω, ενώ θα έχουμε και νέους ενορίτες” – δήλωσε ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας στο τηλεοπτικό κανάλι “Ρωσία-24”.
Τέλος ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι καθημερινά, όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι έρχονται κοντά στην εκκλησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δυο Νεες Κυκλοφοριες: Ερμηνεια των 14 επιστολων του Αποστολου Παυλου με αποδοση στη Νεοελληνικη & Απο τα ρηχα του χρονου στο βαθος της αιωνιοτητας…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!Πατήστε Εδώ και επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μαςΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑΝΕΑ … [...]

Το δώρο της Θείας Λειτουργίας

Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου  Η ίδια η Θεία Λειτουργία, από την αρχή αρχή της, διακηρύσσει τί ακριβώς είναι: Είναι η ευλογημένη Βασιλεία του Πατρός και του Υιού και … [...]