''Ξυπνήστε'' άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο : “Απόστολος Παύλος” . Η ζωή και το έργο του μέγιστου των Αποστόλων και θεμελιωτή του Χριστιανισμούν και οι ιερές παρακαταθήκες του .
Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τον έντονο προβληματισμό του μητροπολίτη Κισμάμου και Σελίνου κ. Αμφιλιχίου για το θέμα της ταχύτατης γήρανσης της χώρας μας λόγω της υπογεννητικότητας την οποία χαρακτηρίζει ως την πιο επικίνδυνη “νόσο” για την Ελλάδα .
“Σε λίγες δεκαετίες θα αδυνατεί να στηρίξει την ταυτότητά της» τονίζει και αναρωτιέται: “Μήπως, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση;”
Συγκινεί η ιστορία της γερόντισσας Φεβρωνίας, Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Γενεσίου Θεοτόκου Κοζάνης, που «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών.
Η παρουσία της στην αγιοκατάταξη του Αγίου Νεκταρίου το 1961 στην Αίγινα, σε ηλικία 28 ετών, την οδήγησε στην απόφαση να ασπαστεί τον μοναχικό βίο.
Από τότε αφιέρωσε τη ζωή της στη στήριξη των ανθρώπων που υπέφεραν. «Ηταν ένας άνθρωπος που έβγαζε ακόμα και την μπουκιά του για να την προσφέρει σε όποιον είχε ανάγκη» λένε όσοι τη γνώρισαν.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
*Εχει τρία πτυχία, αλλά φόρεσε το ράσο και πήγε στο ακριτικό Καστελόριζο
*Ο Βρετανός «Σίντλερ» που έσωσε 669 αθώες ψυχές από τους ναζί
*Ανοιξε τις πύλες του ο Αγιος Γεώργιος Κουλούρας στο Αίγιο
* «Ανατόλια» και «Πόντος», δύο βίοι παράλληλοι!
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, , ο Χρήστος Αποστολίδης, η Κέλλη Μπουρδάρα κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πίστη και θαύμα στον Άγιο Παΐσιο

   Τον όσιο Παΐσιο (που εορτάζει στις 12 Ιουλίου) επισκέπτονταν άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων που περίμεναν από αυτόν είτε απλώς την ευλογία του είτε … [...]