Ο Διευθυντής του ρ/σ της Εκκλησίας της Ελλάδος στον ρ/σ της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως ΦθιώτιδοςΕυρισκόμενος στην πόλη της Λαμίας για το Ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη του ως προκατόχου του στην Διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, του οποίου ο μακαριστός κυρός Νικόλαος υπήρξε για πολλά χρόνια Διευθυντής, ο Αξιότιμος κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.
Τον κ. Κατσιάρα υπεδέχθη εγκαρδίως και ξενάγησε ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού και του Γραφείου Τύπου Πρωτ. π. Δημήτριος Ατματζίδης και τα στελέχη του Σταθμού.
Ο π. Δημήτριος ενημέρωσε τον κ. Κατσιάρα για το 10ωρο καθημερινό πρόγραμμα του Σταθμού, για την εμβέλεια, καθώς και για τις νέες δράσεις, οι οποίες με την ευχή και με πρόνοια του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, με σκοπό την μετάδοση του Λόγου του Θεού και την φωνή της Εκκλησίας σε κάθε σπιθαμή της Φθιωτικής γης, αλλά και μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.
Με αισθήματα σεβασμού και τιμής ο π. Δημήτριος και οι συνεργάτες του ευχαρίστησαν τον κ. Κατσιάρα για την επίσκεψή του αυτή και του ευχήθηκαν υγεία και δύναμη από τον Θεό για την συνέχιση της ευλογημένης διακονίας του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Στο τέλος της επίσκεψης του ο κ. Κατσιάρας, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του, συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την συνέπεια της Ιεράς Μητροπόλεως στις υποχρεώσεις της έναντι στον Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την εύρυθμη και διευρυμένη λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, καθώς και τον π. Δημήτριο και τα στελέχη του Σταθμού για την άοκνη διακονία τους στην Εκκλησιαστική ενημέρωση στην Φθιώτιδα και στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδος.
Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

''Οι αθετούντες είναι τον Θεόν εν ημίν''

Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, Υπερτίμου και Εξάρχου Άνω Μακεδονίας Η αθέτηση του Θεού, η άρνησή Του, η βλασφημία του ονόματός Του, είναι τα στοιχεία που … [...]

Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Παγωνάρης

Σε ηλικία 82 ετών, εκοιμήθη σήμερα ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Παγωνάρης, εκλεκτός και αγαπητός Κληρικός της Τοπικής μας Εκκλησίας. Ο εκλιπών Ιερεύς γεννήθηκε το 1938 … [...]

Θεία Λειτουργία στή κουφάλα τοῦ δένδρου πού βρίσκεται τό προσκύνημα ἐμφανίστηκε στον ἅγιο Γεώργιο ὁ προφήτης Ἠλίας.

Στό ἱερό προσκύνημα τοῦ ὁσίου Γεωργίου τοῦ νέου (τοῦ Καρσλίδη) λειτούργησε  ὁ Σεβασμιὠτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παῦλος. Σύμφωνα μέ τό συναξάριο τοῦ ἁγίου στή … [...]