Ο Μητροπολίτης Παύλος ευλόγησε και αγιάσε το Μινσκ από αέρος

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας το Μινσκ, ευλόγησε από αέρος ο Μητροπολίτης Μινσκ κ. Παύλος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου της Μητροπόλεως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Παύλος επιβάστηκε σε ελικόπτερο κρατώντας τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού και λείψανα αγίων.
Επίσης ο Σεβασμιώτατος, ράντισε από ψηλά με αγιασμό την πρωτεύουσα ευχόμενος ο Τίμιος Σταυρός να προστατέψει τον λαό του Θεού.
Νωρίτερα στον Ιερό Ναό των Αγίων του Μινσκ, ο Μητροπολίτης Παύλος τόνισε ότι “η απειλή της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχει προκαλέσει πανικό που θολώνει το μυαλό”.
“Η πανδημία έφερε σύγχυση στις καρδιές των ανθρώπων, αλλά οι αληθινά πιστοί δεν υπακούσουν στους φόβους και την απελπισία, αλλά θα εμπιστευτούν τον Θεό” – ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή Ε΄ Νηστειών στο Παρίσι (ΦΩΤΟ)

Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας ετελέσθη σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μελιτηνής … [...]

Οι έρημοι ναοί…

Πολλές οἱ προφητεῖες τρέχουν ἀπό παντοῦ φυλλάδες τίς προβάλλουν σύγχυση μές στό νοῦ Τά τελευταῖα χρόνια  οἱ σύγχρονοι μιλοῦν,  τά μέλλοντα νά γίνουν, αὐτά θά … [...]