Παρεσχέθη η άδεια για Ακολουθίες στους ιστορικούς Ναούς της Ι.Μ. Σμύρνης

Μετά χαράς και ικανοποιήσεως ανακοινούται ότι, κατόπιν πρόφρονος αδείας των Αρμοδίων Αρχών, θα ψαλή η Ιερά Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον εις τους ιστορικούς Ναούς Αγίων Βουκόλου και Πολυκάρπου Μπασμανέ Σμύρνης και Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Μπορνόβα ως και εις τον Ι. Αγίασμα Παναγίας Γαλακτοτροφούσης άνω πόλεως Σμύρνης, το οποίον ανήκεν εις την ενορίαν του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού άνω πόλεως.
Πλέον συγκεκριμένως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήση εις την Ι. Ακολουθίαν του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον, το εσπέρας της 6ης Αυγούστου εις το ανωτέρω Ι. Αγίασμα, της 7ης Αυγούστου εις Μπόρνοβα και της 9ης Αυγούστου εις τον Ναόν των Αγ. Βουκόλου και Πολυκάρπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μολις κυκλοφορησε: Για να ενωθεις με τον Θεο – Αγιου Νικοδημου του Αγιορειτου, προτασεις βιβλιων για τον Δεκαπενταυγουστο για μικρους και μεγαλους!

Πατήστε Εδώ και επισκεφθείτε το ανανεωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μαςΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑΑΠΟΚΤΗΣΤΕ … [...]

''Οι αθετούντες είναι τον Θεόν εν ημίν''

Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, Υπερτίμου και Εξάρχου Άνω Μακεδονίας Η αθέτηση του Θεού, η άρνησή Του, η βλασφημία του ονόματός Του, είναι τα στοιχεία που … [...]