Πρωτότυπη εκδήλωση: Ανάγνωση του Κατά Μάρκον Ευαγγελίου

Στο πλαίσιο της πνευματικής προετοιμασίας για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου και το Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης διοργανώνουν μία πρωτότυπη εκδήλωση με αναφορά στο Κατά Μάρκον Ευαγγέλιο.
Στην εκδήλωση θα αναγνωσθεί το Κατά Μάρκον Ευαγγέλιο στην δημοτική, σε μετάφραση της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας, από τον κ. Νικόλαο Βαραλή, Δημοσιογράφο, Δ/ντή του Ρ.Σ. «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και τον κ. Απόστολο Βαβύλη από το Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης.
Την εκδήλωση θα ευλογήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος θα αναγνώσει το Α΄ κεφάλαιο του Κατά Μάρκον Ευαγγελίου.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube και από τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο άγγελος είπε στις γυναίκες να μεταφέρουν τη χαρμόσυνη είδηση «στους αποστόλους και τω Πέτρω». Γιατί και τω Πέτρω;

  [...]Ο άγγελος είπε στις γυναίκες με σιγουριά: Ιησούν ζητείτε τον Ναζαρηνόν τον εσταυρωμένον. Γιατί μίλησε έτσι; Για να τις στερήσει από κάθε αμφιβολία και … [...]

Στον π. Ανανία Κουστένη (†14-5-2021)

Γράφει ο Αρχιμ. Εφραίμ ΤριανταφυλλόπουλοςΠρωτοσύγκελλος Ι. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης Δὲ σὲ γνώρισα, σὲ ἄκουσα.Δὲ σὲ εἶδα, σὲ διάβασα.Κεῖνα τὰ κηρύγματά σου,χαστούκι … [...]