Σπουδές Βυζαντινής Μουσικής στην Αλβανία

Ανοιχτή πρόσκληση για σπουδές Βυζαντινής Μουσικής στα Τίρανα απευθύνει προς ενδιαφερόμενους υποψηφίους σπουδαστές με ανακοίνωσή της, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Εκκλησίας της Αλβανίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας, καλωσορίζει νέους υποψηφίους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν διετείς σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.
Οι πιστοί και όλοι όσοι έχουν ταλέντο στην μουσική είναι ευπρόσδεκτοι να σπουδάσουν στην σχολή μας. Θα μάθουν: πως να ψάλλουν, για την βαθιά και πλούσια ιστορία της Βυζαντινής μουσικής, την χρήση της στην Θεία Λατρεία και ούτω καθεξής.
Η σχολή προσφέρει σύγχρονες συνθήκες με αίθουσες μελέτης, παρεκκλήσι, κοιτώνες, χώρους άθλησης, κυλικείο, κ.τ.λ. Στους επιλεγμένους σπουδαστές θα απονεμηθούν πλήρεις υποτροφίες από τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο.
Η διδασκαλία στην σχολή πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα το απόγευμα – αυτό δίνει την δυνατότητα στους σπουδαστές να παρακολουθούν δεύτερο σχολείο. Μην το χάσετε!
Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε διαγωνισμό πριν γίνουν δεκτοί στην σχολή.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: +355 69 26 36 132
E-mail: shkollaemuzikes@gmail.com
Ιστότοπος: shmuzikesbizantine.mystrikingly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πίστη και θαύμα στον Άγιο Παΐσιο

   Τον όσιο Παΐσιο (που εορτάζει στις 12 Ιουλίου) επισκέπτονταν άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων που περίμεναν από αυτόν είτε απλώς την ευλογία του είτε … [...]