Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ι.Α.Α. συνεχίζει «κανονικά» τη λειτουργία του

Εδώ και λίγες μέρες το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών δε λειτουργεί πλέον με τον καθιερωμένο τρόπο που είχαμε συνηθίσει, αφού η έκτακτη επικαιρότητα μάς αναγκάζει προληπτικά να περιορίσουμε μετακινήσεις και κοινωνικές συναναστροφές.
Αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι το Φροντιστήριο μας σταμάτησε να λειτουργεί. Διεύθυνση, προσωπικό και καθηγητές ρίχτηκαν στη μάχη ώστε να σχεδιαστεί και να ετοιμαστεί η νέα κατάσταση εκπαίδευσης κι επικοινωνίας με τους μαθητές. Συνοδοιπόρος σ αυτή τη προσπάθεια η ΜΚΟ Αποστολή και ο διευθυντής της κ. Δήμτσας.
Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, σε συνδυασμό με email είναι πλέον το βασικό μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας.
Ήδη από την αρχή της υποχρεωτικής σχολικής αργίας, οι εκπαιδευτικοί μας ετοίμασαν και διοχέτευσαν εκπαιδευτικό υλικό!
Το υλικό θα ανανεώνεται σε συχνή βάση και περιλαμβάνει από επαναληπτικές ασκήσεις έως διαγωνίσματα. Οι μαθητές Επικοινωνούν πλέον ζωντανά μέσα από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες του Φροντιστηρίου και μπορούν να κατεβάζουν τα φυλλάδια που ετοιμάζουν οι εκπαιδευτικοί. Μπορούν τέλος να ανταλλάσσουν μηνύματα ζητώντας διευκρινίσεις.
Η περίοδος αυτή δεν είναι περίοδος σχολικών διακοπών. Παραμένουμε σπίτι για να προστατευτούμε, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουμε να κρατάμε επαφή με τη σχολική πραγματικότητα ώστε, όταν η πολιτεία κρίνει σκόπιμο να επιστρέψουμε, η προσαρμογή μας να είναι εύκολη και γρήγορη.
Το Φροντιστήριο μας θα συνεχίςει να υποστηρίζει με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα γονείς και μαθητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ-Υπεγραφη η ΚΥΑ για Θ. Λειτουργιες «κεκλεισμενων των θυρων» το Πασχα χωρις πιστους. Ζωντανες μεταδοσεις απο ολα τα ΜΜΕ

Mε ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας προβλέπονται νέα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων για το … [...]

Στους δύσκολους καιρούς θα ὑπάρχει τρόπος κάποιος νά σωθεῖ: «Ἐκεῖνος που θά ἀσκηθεῖ στην εὐχή τοῦ Ἰησοῦ…»

Από τον στάρετς Σεραφείµ της Βύριτσα (1866-1949) «…Η υπερηφάνεια και το µίσος µπορούν να νικηθούν µόνο µε τις αντίθετες αυτών αρετές, την ταπεινοφροσύνη και την αγάπη, … [...]