Φθιώτιδος Συμεών: ''Η Επιστροφή της Εκκλησίας στην κανονικότητα'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσκεκλημένος της εκπομπής «Βήμα για όλους», την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Διευθυντής του «Star Κεντρικής Ελλάδος» κ. Γεώργιος Σιμόπουλος, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών την Δευτέρα 11 Μαΐου το βράδυ.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για την μετά τον κορωνοϊό εποχή και την επιστροφή της Εκκλησίας και της ζωής στην κανονικότητα, έδωσε απαντήσεις σε διάφορα θέματα, καθώς και σε διάφορες απορίες και ανησυχίες του κόσμου.
Στο τρίτο μέρος της εκπομπής ο Σεβασμιώτατος, για πρώτη φορά δημοσίως, μίλησε για τα άμεσα σχέδια της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία συν Θεώ θα υλοποιηθούν προς όφελος του λαού.
Παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου.
{dailymotion}x7tu9p6{/dailymotion}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κοινά στοιχεία μεταξύ των θρησκειών

Αυτά όσον αφορά τις απαρχές της θρησκείας, όμως υπάρχουν φορές που έχουμε ακούσει ανθρώπους να ισχυρίζονται πως όλες οι θρησκείες είναι το ίδιο και πως όλες οδηγούν στον … [...]

Διανομή δεμάτων από ΚΕΣΟ (ΦΩΤΟ)

Για τη Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου Μια ακόμα διανομή του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) λαμβάνει χώρα από χθες Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και μέχρι την Δευτέρα 1 … [...]