Φλωρίνης Θεόκλητος σε ιατρούς και νοσηλευτές: ‘’Σκύβω και ασπάζομαι το χέρι σας’’

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr

Στο θεάρεστο έργο, όπως το χαρακτήρισε, που επιτελούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και οι διοικήσεις των Νοσοκομείων Φλώρινας και Πτολεμαίδας αναφέρεται με επιστολή του ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος.
“Σκύβω, παρά τα χρόνια μου, και ασπάζομαι το χέρι του καθενός σας εν Κυρίω, διότι αυτή τη στιγμή, εν καιρώ ειρήνης, εσείς δίνετε την πιο μεγάλη μάχη του αιώνος μας σ’ αυτόν τον ιδιάζοντα παγκόσμιο πόλεμο. Πολεμάτε μέσα στο εχθρικό στρατόπεδο!Ευχόμαστε καθημερινά για τους προσβληθέντες αδελφούς μας” αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Θεόκλητος.
Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος προσθέτει: Ευχόμαστε για τους νοσηλευόμενους. Ευχόμαστε και για τους αδελφούς μας που απήλθαν εν Κυρίω. Ευχόμαστε όμως ειδικότερα για σας όλους τους εκλεκτούς διακόνους του πολυτίμου αγαθού της υγείας. Να έχετε υγεία και αντοχή, για να πολεμήσετε όρθιοι την παρούσα μάστιγα. Είθε και αυτή να μας συνετίση, να μας κάνη πιο ανθρώπινους και αλληλέγγυους.”
“Είθε το Παντοδύναμο χέρι του Κυρίου να κατευθύνη τους ερευνητάς, ώστε να βρούν και να διαθέσουν ατελώς το εμβόλιο, ώστε να διασωθούν άνθρωποι. Αγαπητοί μου και πάλι σας χαιρετίζω με ελπίδα εν Κυρίω και εύχομαι για όλους σας από καρδίας!” – τονίζει κλείνοντας ο Μητροπολίτης Φλωρίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Ι.Μ. Αιτωλίας

Σε αγώνα μετανοίας και προσευχής, κάλεσε τους πιστούς χριστιανούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του … [...]

ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

Αδελφοί μου είναι θαύμα το ότι ζούμε παρ΄όλο τον βιολογικό πόλεμο.Ο άνθρωπος που ετοιμάζεται στην ζωή του δεν ασχολείται με επιφανειακά πράγματα αλλά βαθύτερα γιατί ο … [...]