Ύμνοι της Κυριακής των Αγίων Πάντων (Οι Καλοφωνάρηδες)

Σώμα Χριστού μεταλάβετε… Μια πρόσκληση-πρόκληση για γεύση πηγής αθανάτου. Ψάλλει ο Βυζαντινός χορός «Οι Καλοφωνάρηδες» σε διδασκαλία-διεύθυνση του Γιώργου Ρεμούνδου, Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Χαλκηδόνος, Βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους του Πάσχα και του Πεντηκοσταρίου.
Μαρτύρων θείος χορός: Το Δοξαστικόν των Στιχηρών του Εσπερινού της Κυριακής των Αγίων Πάντων σε μέλος Π. Λ., ήχος πλ. του β΄.
%audio_13%
Των σων Αγίων ανυμνών τα τάγματα – Αρματηλάτην Φαραώ: Η α΄ ωδή του Κανόνος της ως άνω εορτής σε μέλος Π. Βυζαντίου, η Καταβασία σε μέλος Π. Λ., ήχος πλ. του δ΄ τρίφωνος.
%audio_14%
Τους Αγίους ο Κύριος, τους εν γη εθαυμάστωσε: Στιχηρόν Προσόμοιον των Αίνων της ως άνω εορτής σε μέλος Π. Βυζαντίου, ήχος δ΄ (λέγετος).
%audio_15%
Αγαλλιάσθε δίκαιοι εν Κυρίω: Το Κοινωνικόν της ως άνω εορτής σε μέλος Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος, ήχος πλάγιος του δ΄.
%audio_16%
Των εν όλω τω κόσμω Μαρτύρων σου: Το Απολυτίκιον της ως άνω εορτής, ήχος δ΄ μαλακός χρωματικός.
%audio_17%
Ο Άγγελος εβόα τη Κεχαριτωνένη … Φωτίζου, φωτίζου η νέα Ιερουσαλήμ: Αντί του «Άξιόν Εστιν» η Καταβασία του Κανόνος της θ΄ ωδής της Κυριακής του Πάσχα σε μέλος Π. Εφεσίου, ήχος α΄.
%audio_18%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αντώνης Μαρτσάκης «Κρητική Βεγγέρα»

Τρίτη 28 Ιουλίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Στη Μεγαλόνησο, κάθε καλοκαίρι, μαζεύονται τα βράδια οι παρέες να κουβεντιάσουν, να διηγηθούν τις ιστορίες τους, να τραγουδήσουν … [...]