Συνταγή για Αλάδωτα Πράσα Γιαχνί που συνοδεύουν το τραπέζι της νηστείας της σαρακοστής.
Υλικά :
1.5 κιλό πράσα
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας
1 κουτάλι της σούπας πελτέ
3 καρότα
Αλάτι, πιπέρι
Χυμός λεμονιού
Εκτέλεση :
Αχνίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο νερό ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ, το αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν.
Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα σε μακρόστενα κομμάτια ή ψιλοκομμένα.
Τα ρίχνουμε στη σάλτσα που κάναμε και προσθέτουμε τα καρότα και λίγο νερό.
@media screen and (min-width: 1201px) {
.xznbl6411b1518fe1e {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 993px) and (max-width: 1200px) {
.xznbl6411b1518fe1e {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 769px) and (max-width: 992px) {
.xznbl6411b1518fe1e {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 768px) and (max-width: 768px) {
.xznbl6411b1518fe1e {
display: .;
}
}
@media screen and (max-width: 767px) {
.xznbl6411b1518fe1e {
display: .;
}
}
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Πριν τα σερβίρουμε, τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού.
Συνοδεύουμε με ελιές και φρυγανισμένο ψωμί
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ONLINE | Όλα τα άρθρα | ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ | Αλάδωτα πράσα γιαχνί για το το τραπέζι της νηστείας
Προηγούμενη δημοσίευση
Επόμενη δημοσίευση