Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Ιερόθεου πρώτου Επισκόπου Αθηνών, στον ομώνυμο περικαλλή Ναό που βρίσκεται στο Περιστέρι.
Στον Μεθέορτο Εσπερινό προεξήρχε ο οικείος Μητροπολίτης κ. Γρηγόριος συμπαραστατούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως Περιστερίου από τις γύρω ενορίες.
Κατάμεστος και σήμερα ο Ναός από εκατοντάδες πιστούς που παρακολούθησαν με ευλάβεια τον Μεθέορτο Εσπερινό.
Παρόντες, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο βουλευτής Β2 Δυτικού τομέα της ΝΙΚΗΣ, γέννημα – θρέμμα Περιστερίου Ανδρέας Βορύλλας και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.
Σε δηλώσεις του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο Ανδρέας Βορύλλας σημείωσε: Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά σήμερα, Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2025, τη μνήμη του Αγίου Ιεροθέου του Αρεοπαγίτη, πρώτου Επισκόπου Αθηνών. Ήταν ένας από τα εννιά μέλη της γερουσίας του Αρείου Πάγου και πολύ μορφωμένος και ευυπόληπτος πολίτης Αθηνών. Να έχουμε την Ευλογία του Αγίου.
https://www.youtube.com/shorts/SvmLUsRToDU
Οκτ 4, 2025Λάμπρος Λουκάκης
«Από τη σιωπή στη φωνή»-Ντύθηκε στα ροζ η Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε η πορεία της Europa Donna