Νηστίσιμες συνταγές: Πεντανόστιμη συνταγή για Ταλιατέλες με σάλτσα καρυδιών για τη νηστεία της σαρακοστής.
Υλικά :
300 γρ. καρύδια
3 κουταλιές της σούπας ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
500 γρ. Ταλιατέλες (χωρίς αυγό)
Εκτέλεση :
Κοπανίζουμε τα 250 γρ καρύδια στο γουδί και προσθέτουμε το ψωμί, το σκόρδο και το αλάτι χτυπώντας στη συνέχεια, ώσπου να γίνουν μια λεία κρέμα.
Αν το μείγμα είναι πολύ πηκτό, το αραιώνουμε με νερό.
@media screen and (min-width: 1201px) {
.bhkvq640719528acfd {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 993px) and (max-width: 1200px) {
.bhkvq640719528acfd {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 769px) and (max-width: 992px) {
.bhkvq640719528acfd {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 768px) and (max-width: 768px) {
.bhkvq640719528acfd {
display: .;
}
}
@media screen and (max-width: 767px) {
.bhkvq640719528acfd {
display: .;
}
}
Βράζουμε τις Ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
Σερβίρουμε τις Ταλιατέλες στην πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα των καρυδιών.
Σκορπίζουμε επάνω στο φαγητό τα υπόλοιπα καρύδια.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ONLINE | Όλα τα άρθρα | ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ | Ταλιατέλες με σάλτσα καρυδιών
Προηγούμενη δημοσίευση
Επόμενη δημοσίευση…σε λίγο