Συνταγή για γρήγορα και πεντανόστιμο Μύδια που θα συνοδεύσουν το τραπέζι της σαρακοστής.
ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό μύδια κατεψυγμένα
190 γραμμάρια λάδι
1 κρεμμύδι
Αλάτι
πιπέρι
Ρίγανη
Χυμός από ένα λεμόνι
Λίγο μαϊντανό
@media screen and (min-width: 1201px) {
.cosgn6409b56c860dc {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 993px) and (max-width: 1200px) {
.cosgn6409b56c860dc {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 769px) and (max-width: 992px) {
.cosgn6409b56c860dc {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 768px) and (max-width: 768px) {
.cosgn6409b56c860dc {
display: .;
}
}
@media screen and (max-width: 767px) {
.cosgn6409b56c860dc {
display: .;
}
}
Ένας κύβος λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια σοτάροντας τα σε σιγανή φωτιά.
Αφού ροδίσουν τα κρεμμύδια ρίχνουμε τα μύδια.
Προσθέτουμε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει τον κύβο λαχανικών
Ανακατεύουμε και και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν τα μύδια βράζουν κλείνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο ρίγανη, το λεμόνι και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ONLINE | Όλα τα άρθρα | ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ | Το Μύδια της σαρακοστής
Προηγούμενη δημοσίευση
Επόμενη δημοσίευση…σε λίγο