Συνταγή για μία εκπληκτική παντζαροσαλάτα για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό τραπέζι.
Μια απλή και γρήγορη συνταγή με απλά προϊόντα, μόνο 3 υλικά.
@media screen and (min-width: 1201px) {
.vsbqb6544d1a1d6d05 {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 993px) and (max-width: 1200px) {
.vsbqb6544d1a1d6d05 {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 769px) and (max-width: 992px) {
.vsbqb6544d1a1d6d05 {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 768px) and (max-width: 768px) {
.vsbqb6544d1a1d6d05 {
display: .;
}
}
@media screen and (max-width: 767px) {
.vsbqb6544d1a1d6d05 {
display: .;
}
}
Υλικά:
Παντζάρια-2 τμχ (370 γρ.)
Κονσέρβα καλαμποκιού -1 τράπεζα
Σκόρδο – 1 σκελίδα
Μαϊντανός – μερικά κλαδιά
Κρεμμύδι – μικρό μάτσο
Χυμός λεμονιού – 2 – 3 κ.σ.
Αλεσμένος κόλιανδρος -1/2 κουτ
Αλάτι, αλεσμένο μαύρο πιπέρι για γεύση
Ελαιόλαδο – 2-3 κουταλιές της σούπας.
@media screen and (min-width: 1201px) {
.ejygx6544d1a1cb822 {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 993px) and (max-width: 1200px) {
.ejygx6544d1a1cb822 {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 769px) and (max-width: 992px) {
.ejygx6544d1a1cb822 {
display: .;
}
}
@media screen and (min-width: 768px) and (max-width: 768px) {
.ejygx6544d1a1cb822 {
display: .;
}
}
@media screen and (max-width: 767px) {
.ejygx6544d1a1cb822 {
display: .;
}
}
Δείτε πώς φτιάχνεται η παντζαροσαλάτα
orthodoxia.online→